Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Εργασίες μαθητών στο GameMaker για το σχολικό έτος 2010-2011

Στα πλαίσια του μαθήματος της Πληροφορικής στην Α' Λυκείου οι μαθητές ασχολήθηκαν με την δημιουργία ενός ηλεκτρονικού παιχνιδιού με το GameMaker. Οι εργασίες των μαθητών υλοποιήθηκαν στο σχολείο και έγιναν στα πλαίσια του 1ου Διαγωνισμού δημιουργίας ηλεκτρονικού παιχνιδιού 2011.

Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε τις εργασίες των μαθητών. Αν θέλετε να παίξετε ένα παιχνίδι κάντε κλικ για να το κατεβάσετε.


Τμήμα Α1

Στο τμήμα αυτό δημιουργήθηκαν 6 ομάδες των 2 ή 3 μαθητών. Παραδόθηκαν τα 5 από τα 6 παιχνίδια. Ένα παιχνίδι δεν παραδόθηκε λόγω τεχνικών προβλημάτων και έλλειψης χρόνου.

Το παιχνίδι ονομάζεται Το κυνήγι των κλειδιών και είναι δημιουργία των μαθητριών Βαίδου Βίκη, Μαλάκου Βασιλική και Μάντσιου Έλενα. Ανήκει στην κατηγορία των maze games και αποτελείται από τρεις πίστες.


Το παιχνίδι ονομάζεται GetTheKeys και είναι δημιουργία των μαθητών Βρέττα Χρήστου και Κιοσσέ Απόστολου. Ανήκει στην κατηγορία των maze games και αποτελείται από τρεις πίστες.


Το παιχνίδι ονομάζεται Μίκης ο Φρουτοφαγάς και είναι δημιουργία των μαθητών Γκάλιου Κων/νου, Κοκολιού Γιώργου και Μανδάνα Δημήτρη. Ανήκει στην κατηγορία των platform games και αποτελείται από δύο πίστες.


Το παιχνίδι ονομάζεται Super Mario 6.08 και είναι δημιουργία των μαθητών Γιαννούλη Νίκου, Δεληγιάννη Δημήτρη και Κίναλη Τόλη. Ανήκει στην κατηγορία των platform games και αποτελείται από δύο πίστες.


Το παιχνίδι ονομάζεται FruitMania και είναι δημιουργία των μαθητών Κηπουρού Σωτήρη, Κώρης Έμυ και Μπαλτζής Ιωάννας. Ανήκει στην κατηγορία των maze games και αποτελείται από τρεις πίστες.



Τμήμα Α2

Στο τμήμα αυτό δημιουργήθηκαν 6 ομάδες των 2 ή 3 μαθητών. Παραδόθηκαν και τα 6 παιχνίδια.

Το παιχνίδι ονομάζεται FatBoy και είναι δημιουργία των μαθητών Χουχούλη Μάριου και  Μπάλτσιου  Ανήκει στην κατηγορία των platform games και αποτελείται από τρεις πίστες.


Το παιχνίδι ονομάζεται Xaxaxa και είναι δημιουργία των μαθητών Ντίκου Απόστολου και Κρυστάλλη Βασίλη. Ανήκει στην κατηγορία των breakout games και αποτελείται από τρεις πίστες.


Το παιχνίδι ονομάζεται Friv και είναι δημιουργία των μαθητριών Παρζιάλης Μαρίας και Μπίμπαλας Βιβής. Ανήκει στην κατηγορία των platform games και αποτελείται από δύο πίστες.


Το παιχνίδι ονομάζεται Super Adventure και είναι δημιουργία των μαθητριών Τσιρίκας Ελίνας, Μπούρδας Βίκης και Τσελίκας Αθηνάς. Ανήκει στην κατηγορία των platform games και αποτελείται από τρεις πίστες.


Το παιχνίδι ονομάζεται Treasure Finder και είναι δημιουργία των μαθητριών Μπαμπατζιάνης Βίκης, Μπάρμπας Κων/νας και Τσιρίκας Χρυσούλας. Ανήκει στην κατηγορία των platform games και αποτελείται από δύο πίστες.


Το παιχνίδι ονομάζεται PowerHealth και είναι δημιουργία των μαθητών Χατζηδημητρίου Δημήτρη, Τάπα Μιχάλη και Τούσιου Χάρη. Ανήκει στην κατηγορία των maze games και αποτελείται από τρεις πίστες.

Σχόλια

  1. Γιάννη τα παιχνίδια είναι πολύ εντυπωσιακά και ομολογώ ότι "κόλλησα" σήμερα παίζοντας αρκετή ώρα.

    Τα συγχαρητήρια στους μαθητές σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ Νίκο. Τις επόμενες μέρες θα ανακοινώσω και τα αποτελέσματα του διαγωνισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

30 επαναληπτικές ασκήσεις για το μάθημα της Πληροφορικής της Γ' Λυκείου

10 Επαναληπτικές Ασκήσεις στην Πληροφορική (2021)

Τι είναι η ανακαλυπτική - διερευνητική μάθηση;