Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

FunForFuns: Μία ιστοσελίδα με μπλε ιστορίες, ανέκδοτα, σπαζοκεφαλιές ...

Η ιστοσελίδα FunForFuns, δημιουργία του μαθητή Σάκη Γρηγορούδη, είναι μία ιστοσελίδα η οποία παρουσιάζει μερικά από τα πιο γνωστά είδη ιστοριών (Ανέκδοτα, Μπλε Ιστορίες, Τρομαχτικές Ιστορίες, Σπαζοκεφαλιές). Στόχος της ιστοσελίδας είναι να συγκεντρώσει τις καλύτερες ιστορίες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο Διαδίκτυο και έτσι να σας απαλλάξει από την αναζήτηση σε δεκάδες παρόμοιες ιστοσελίδες. Αρκετά ενδιαφέρουσες βρήκα τις μπλε ιστορίες που είναι ιστορίες που αφηγούνται συνήθως κάποιο μυστήριο. Οι ιστορίες αυτές έχουν ελλιπή στοιχεία τα οποία και θα πρέπει να βρεθούνε για να λυθεί το μυστήριο.


Η ιστοσελίδα δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να προσθέσει τη δική του ενδιαφέρουσα ιστορία ή να προτείνει μία καινούρια ιδέα. Στα σχέδια του δημιουργού είναι η συνεχής ενημέρωση της ιστοσελίδας με νέες ιστορίες αλλά και η μεγαλύτερη διαδραστικότητα με τους επισκέπτες της ιστοσελίδας. Για το σκοπό αυτό δημιουργήθηκε σελίδα στο Facebook, ενώ υπάρχει η σκέψη για online επίλυση ιστοριών, διαγωνισμούς και πολλά άλλα.

Εγώ θα ήθελα αρχικά να ευχηθώ καλή επιτυχία στο Σάκη και στη συνέχεια να σας παροτρύνω να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα και να διασκεδάσετε.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

30 επαναληπτικές ασκήσεις για το μάθημα της Πληροφορικής της Γ' Λυκείου

Τι είναι η ανακαλυπτική - διερευνητική μάθηση;

10 Επαναληπτικές Ασκήσεις στην Πληροφορική (2021)