Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Πληροφορική στο Σχολείο γιορτάζει 4 χρόνια παρουσίας στο Διαδίκτυο

Η Πληροφορική στο Σχολείο έκλεισε αισίως τέσσερα χρόνια συνεχούς παρουσίας στο Διαδίκτυο. Η χαρά μου είναι πολύ μεγάλη αφού το ιστολόγιο αυτό αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς για αρκετούς καθηγητές Πληροφορικής και όχι μόνο. Αυτό έγινε ιδιαίτερα φανερό σε μένα το τελευταίο διάστημα που, λόγω διαφόρων προβλημάτων, δεν είχα καταφέρει να γράψω πολλά νέα άρθρα. Παρόλα αυτά όμως η κίνηση του ιστολογίου όχι μόνο διατηρήθηκε σε πολύ υψηλά επίπεδα αλλά απεναντίας αυξήθηκε.


Θα ήθελα λοιπόν να ευχαριστήσω όλους εσάς που παρακολουθείτε το ιστολόγιο αυτό και να σας διαβεβαιώσω ότι μετά από το ανενεργό αυτό διάστημα είμαι πλέον έτοιμος, και γεμάτος όρεξη, να συνεχίσω την προσπάθεια μου αυτή.  


Στατιστικά στοιχεία
Ένα από τα πιο εντυπωσιακά στοιχεία των τεσσάρων αυτών ετών είναι πιστεύω το γεγονός ότι τα συνολικά page views ξεπέρασαν το φράγμα του 1.000.000 (είναι συγκεκριμένα 1.043.687) ενώ το πλήθος των μοναδικών επισκεπτών πλησιάζει το φράγμα των 500.000 (συγκεκριμένα είναι 478.117).


Η κίνηση των πρώτων τεσσάρων μηνών του 2014, σύμφωνα με το Histats, ήταν η εξής:


όπου φαίνεται ότι ο μηνιαίος μέσος όρος επισκέψεων είναι περίπου 17000 άτομα και ο μηνιαίος μέσος αριθμός των σελίδων που επισκέπτονται είναι περίπου 34000.

Εικόνα : Stuart Miles

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

30 επαναληπτικές ασκήσεις για το μάθημα της Πληροφορικής της Γ' Λυκείου

Τι είναι η ανακαλυπτική - διερευνητική μάθηση;

10 Επαναληπτικές Ασκήσεις στην Πληροφορική (2021)